Förrätt · Räkor · Tessans Favoriter · Veckans specialare

Räktoast

Räktoast

Igår var det mannens tur att överraska med en förrätt.
Varje vecka varvar vi mellan att antingen jag eller mannen kommer på en förrätt eller en efterrätt som vi serverar på fredag eller lördag och vi berättar inte vad det är för något som ska ätas till övriga familjemedlemmar förrän det serveras. Igår var det alltså mannens tur och han överraskade med en jättegod räktoast!

4 port

Ingredienser
4 skivor formfranska
2 dl créme fraishe
1/2 dl citronmajonäs
Dill
1/2 rödlök
salt, peppar

Garnera med: Dill, lime & räkor

Gör så här:

  1. Hacka dillen och rödlöken och rör sedan ihop créme fraishe, citronmajonäs, dill, rödlök och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär bort kanterna på brödet och stek brödet i smör.
  3. Fördela röran på bröden och garnera med räkor, dillkvist och en limeskiva.

Klart att servera!
/Tessan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *