Förrätt · Räkor · Veckans specialare

Avokadococtail

Advokadococtail

Gårdagen bjöd på ett restaurangbesök där vi åt västerbottenpizza till förrätt, oxfilé och sötpotatisgratäng till varmrätt och vaniljbrulé till efterrätt.
Idag blev vi bjudna på en fantastisk skinkstek! Väl hemma rörde vi ihop en avokadococtail.

4-6 port

Ingredienser
100 g löjrom
5 avokado
5 msk créme fraiche
1/2 citron
1 rödlök
dill
salt, peppar
250g räkor

Serveras med: Citron, dill, räkor

Gör så här:

  1. Ta bort kärnan ur avokadon och gröp ur dom.
  2. Mixa avokado, créme fraiche och saften från en halv citron. Smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka räkorna fint, spara eventuellt några till garnering. Rör sedan ner räkorna i avokadoröran.
  4. Skala och finhacka rödlöken.
  5. Fördela röran i valfria glas och garnera med rom, rödlök, dill och ev. räkor.

Klart att servera!
/Tessan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *