Kyckling · Lättlagat · Tessans Favoriter · Varmrätt

Kycklingwraps

Kycklingwraps

Äntligen fredag!

Idag åkte jag till badhuset med våra två grabbar, det är dags att bättra på simkunskaperna lite! Vi åkte iväg efter jobbet innan vi hade ätit så när vi kom hem så var våra magar rejält hungriga. Tacos i alla ära, men idag gjorde vi lite annorlunda och körde på kycklingwraps i stället, det är lika gott det!

4 port

Ingredienser
700 g kycklinginnerfilé
sallad
2 st gula paprikor
1 st gurka
3 st tomater
1 st rödlök
mjukt tunnbröd
salt, peppar, grillkrydda & chilipeppar

Sås:
2 dl turkisk yoghurt
1/2 msk vitvinsvinäger
1 vitlök (pressad)
salt

Gör så här:

  1. Hacka alla grönsaker och lägg i skålar.
  2. Blanda ingredienserna till såsen i en skål och smaka av med salt.
  3. Dela kycklingen i mindre bitar och stek den i smör. Krydda med valfri krydda. Vi brukar ha salt, peppar, grillkrydda och chilipeppar.
  4. Lägg kyckling, grönsaker och sås på ett mjukt tunnbröd och vik ihop.

Smaklig måltid!
/Tessan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *